NYHEDSBREV

Øregaard Museum forår. Foto: Ole Haupt

Kunstmøder i en coronatid

Efter den 15. april skal elever på de mindste klassetrin i skole igen. På Øregaard Museum vil vi gerne bidrage, hvis skoler i Gentofte har behov for alternative læringsrum i tilrettelæggelsen af skoledagen under coronapandemien.

 

Derfor kan lærere i Gentofte nu – selvom museet pt. er lukket for gæster – booke et af vores populære kunstmøder, hvor eleverne og museets underviser går i dialog om udvalgte kunstværker. I en tid, hvor mange børn har tilbragt mange timer ved en skærm, er det godt at kunne møde den konkrete, sanselige billedverden igen og være medfortæller i mødet med kunsten.

 

’Kunstmøder i en coronatid’ er tilpasset, så indhold og tidspunkt passer for skolernes yngste elever. I kan vælge imellem et udendørs eller et indendørs kunstmøde:

 

A. Kunstmøde i Øregaard Park, hvor emnet er skulptur

B. Inde på museet, hvor emnet er dansk maleri

 

Har I et særligt emneforløb, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om muligheden for at tilpasse kunstmødet til det. Dagtilbud i Gentofte Kommune kan også booke et gratis kunstmøde – ring til os, så vi kan tilpasse det efter børnenes alder.

 

Kunstmøder i en coronated

Antal deltagere: maks. 10 deltagere

Varighed:  30 min.

Tidspunkt: hverdage kl. 9-13.30. Et kunstmøde begynder hhv. kl. 9, 10, 11, 12 eller 13

Mødested: ved hovedindgangen til Øregaard Museum, Ørehøj Allé 2, 2900 Hellerup

Pris: Gratis for skoleklasser og dagtilbud i Gentofte Kommune. Tilmelding nødvendig

Kontakt: Museumsinspektør Lotte Nishanthi Winther, lnw@gentofte.dk eller tlf. 39 98 57 94