NYHEDSBREV

Alsang med Julie Maria på Øregaard Museum

Alsang med sangerinden Julie Maria kl. 17-18. Gratis. Tilmelding nødvendig

Vær med til at fylde Øregaards havestue med sang og hyggeligt samvær. Vi samler os om flyglet sammen med sangerinde Julie Maria og pianist Sofia Hedia og synger bl.a. sange fra Højskolesangbogen og ikke mindst sangen “Frihedens lysdøgn”, som Julie Maria har komponeret sammen med Nikolaj Busk. Sangen vandt organisationen Alsangs sangskriverkonkurrence i 2020.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på oremus@gentofte.dk.

 

Om stemmen er rusten, velsmurt eller midt imellem – det er lige meget. Kom alene eller tag venner og familie med. Dørene åbnes kl. 16.45.

 

Vel mødt!

 

 

Hør og lær sangen “Frihedens løgn”

I 2020 vandt sangen “Frihedens lysdøgn” projektet Alsangs sangskriverkonkurrence. Tekst af Anne Vad og musik af Julie Maria og Nikolaj Busk.

Du kan lytte til sangen og lære den via dette link: https://alsang.dk/frihedssangen-2020/

Du kan høre Julie Maria selv synge sangen her: https://www.juliemaria.dk/alsang

 

Om musikerne

Julie Maria er uddannet på Det Rytmiske Konservatorie i København samt Anne Rosinge Instituttet for sangere. Hun turnerer i Danmark og Skandinavien og har syv anmelderroste albums bag sig. Læs mere om Julie Maria her: https://www.juliemaria.dk/

 

Pianist, sanger og sangskriver Sofia Hedia er oprindeligt uddannet pianist og sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sin egen lyd beskriver hun kort som “dansksproget elektropop, der griber om hjertet”. Læse mere her: https://www.facebook.com/sofiahedia/