NYHEDSBREV

Spejlscenen: Program for maj-juni

Velkommen til oplevelser i det grønne for store og små på Spejlscenen. Sæsonen varer fra maj til september, og der er gratis adgang for alle.

 

Her er programmet for maj-juni. Arrangementerne ligger på udvalgte søndage, ofte kl. 14. Programmet for juli-september føjes til i løbet af foråret.

 

Ret til ændringer forbeholdes. Arrangementer aflyses ved vedvarende regn.

 

9. maj kl. 14-14.35
GENTOFTE SYNGER – FÆLLESSANG MED AKKOMPAGNEMENT

Sæsonen på Spejlscenen indledes med det populære arrangement Gentofte synger, hvor alle kan være med til at synge sommeren i møde i de grønne omgivelser. Sanghæfter udleveres på stedet. Temaet er ”sommer”, og der vil være melodier for enhver smag og fra den nye udgave af Højskolesangbogen!

 

Målgruppe: For voksne og børn i alle aldre
Sanglærer: Katrina Petersen
Pianist: Karoline Spaulding

 

 

16. maj kl. 13-15
DROP IN TEGNEWORKSHOP MED BILLEDKUNSTNER LISA MARIE FROST

Tegning styrker din sansning af omverdenen og er sjovt at gøre alene eller sammen med andre. Spejlscenen omdannes endnu engang til et levende værksted, hvor hele familien kan få gode tips til øvelser af tegnelærer Lisa Marie Frost. Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil tegne.

 

Målgruppe: For børn (fra 3 år), unge og voksne
Tegnematerialer: Medbring selv tegnegrej. Papir og tegneunderlag udleveres på Spejlscenen.
Tegnelærer: Lisa Marie Frost

 

 

30. maj kl. 14-15
NOVO QUARTET – PRISBELØNNET KLASSISK ENSENBLE UNDER ÅBEN HIMMEL
Priserne strømmer til de unge musikere i den dansk-polske strygerkvartet NOVO Quartet. Senest blev de i 2020 kåret som vindere af P2’s kammermusik-konkurrence. Koncerten på Spejlscenen er deres første under åben himmel, og på repertoiret er ungarske Béla Bartók (1881-1945) og tyske Johannes Brahms (1833-1937).

 

Målgruppe: Alle
Musikere: Kaya Kato Møller
Violin: Nikolai Vasili Nedergaard
Bratsch: Daniel Sledzinski
Cello: Signe Ebstrup Bitsch

 

 

6. juni kl. 10.-11.15
YOGA & KUNST FOR KROP OG SIND
Øregaardsparken er tilrettelagt som den landskabelige havetype, der blev moderne i 1700-tallet. Slyngende stier, afvekslende beplantning og kurvede sø afspejler tidens opfattelse af forbundetheden mellem natur, krop, kunst og sind. En opfattelse, der ikke ligger os fjern i dag, tværtimod. Vi er derfor glade for i samarbejde med Gentofte Hjerteforening at invitere til samvær og Hata-yoga i den grønne park. Det foregår foran Spejlscenen med Hjerteforeningens yogainstruktør, Judith Macripp-Johannsen. Du behøver ikke at have dyrket yoga før, og der tages hensyn til evt. individuelle genoptræningsforløb.

Medbring yogamåtte, behagelig beklædning og drikkedunk til dig selv.

 

Målgruppe: Voksne – både nybegyndere, let øvede og rutinerede.
Yogainstruktør: Judith Macripp-Johannsen

 

 

13. juni kl. 14.00-15.00
…OG SÅ GIK DER LIV I JORDEN – MUSIKALSK NATURFORTÆLLING  FOR STORE OG DERES SMÅ
I anledning af Gentofte Kultur- og Festdage gæster fortælleteateret Dramateket Spejlscenen med sin interaktive børneforestilling om natur og biodiversitet. Glæd dig til at høre om ”egetræet” og ”frøen” og bliv undervejs selv en del af fortællingens lydkulisse sammen med forestillingens øvrige gæster.

 

Målgruppe: Børn fra 2 år og deres voksne
Skuespiller og fortæller: Mille Brink
Pianist: Mikkel Brink

 

 

27. juni kl. 14.00-14.45
”CHICKS” – EN KLOVNEFORESTILLING OM TO BURHØNS, DER OPLEVER FRIHEDEN FOR FØRSTE GANG

Hr. Teater præsenterer Hilda og Gump, høns og søskendepar, som lever side om side sammenklemt i et bur. Men en dag går lågen op, og en ny verden ligger for deres fødder. Hvad stiller de op med friheden?

 

Målgruppe: 4-10-årige og deres voksne
Skuespillere: Ida Kenskov og Camilla Maike Juul
Instruktion: Liv Øster Müller Bendtsen og Louise Skaaning

 

 

Glæd dig til Spejlscenens sensommerprogram fra august til september med jazz, teater og tegning. Programmet opdateres her på museets hjemmeside og facebook-profil.