Øregaard set fra parksiden. Foto: OH

Organisation

Øregaard Museum er en selvejende institution, der modtager et årligt driftstilskud fra Gentofte Kommune på godt 2,5 mill. kr. Museets bestyrelse består af 5-7 medlemmer. To udpeges af Gentofte Kommune, mens op til fem medlemmer kan udpeges af bestyrelsen ved selvsupplering.

Indholdsfortegnelse

Bestyrelse

Marianne Zibrandtsen, forperson
Christen Obel, næstforperson
Ellen Hillingsø
Frederik Bruun Rasmussen

Ansatte

Direktør

Sidsel Maria
Søndergaard

Museumsdirektør, mag.art.
sms@gentofte.dk

Morten La cour

Vikarierende museumsinspektør, mag.art.
mlco@gentofte.dk

Museumsassistent

Pernille Priergaard Worsøe, cand.art.  

OMVISERE/ KUNSTFORMIDLERE

Merete Mørup, cand.mag.

Studentermedarbejder/webassistent

Filippa Søndergaard Sørensen, stud.mag.
Caroline Staurseth, stud.mag.

BUTIKSassistenter og MUSEUMSværter 

Anna Mclean
Caroline Staurseth
Else Hansen
Filippa Søndergaard Sørensen
Freja Hansen

Ida Munk Ørstrøm
Kirstine Nissen Bonnesen
Siri Sørensen
Teddy Josephsen
Ulla Lyngskov
Vanilla Opstrup

Vedtægter

Læs museets vedtægter 

ØREGAARD MUSEUMS VENNER

Læs mere om museets Venneforening og se hvordan du bliver medlem  Øregaard Museums Venner

Ledige stillinger

Presse- og arrangementsansvarlig med sans for projektledelse, formidling og praktiske opgaver, 30 timer

Er du god til at kommunikere? Kan du lide at planlægge, koordinere og skabe oplevelser for kunst- og kulturinteresserede borgere i alle aldre? Er du også en dygtig kunst- eller kulturfaglig akademiker, der kan trives i en dagligdag, som også rummer praktiske opgaver? Så er denne stilling måske noget for dig. 

På Øregaard Museum ønsker vi at styrke arbejdet med presse, kommunikation og publikumsaktiviteter. Til en nyoprettet stilling søger vi derfor en velskrivende praktiker, der kan løfte museets presse- og arrangementsopgaver og arbejde med publikumsudvikling og koordinering af aktiviteter. Du skal have lyst til – både selvstændigt og i samarbejde med andre – at arbejde med at formidle museets mange historier i forskellige formater og medier til glæde for gæsterne.

Samtidig skal du i det daglige fungere som museets praktiske knudepunkt, der kender huset ud og ind og gerne træder til, hvis kasseapparatet svigter. Denne del udgør en lille, men vigtig del af stillingen, og du behøver ikke specifikke, tekniske eller håndværksmæssige kompetencer, men visse praktiske opgaver i hverdagen skal du selv kunne håndtere. Andre varetages af eksterne teknikere/håndværkere og samarbejdspartnere, som du tilkalder efter behov.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er en fastansættelse på 30 timer med tiltrædelse d. 1. maj 2024 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist søndag d. 24. marts 2024 kl. 23.59. Ansøgning med bilag sendes i én samlet PDF på maks. 2 MB til sms@gentofte.dk. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 14 og 15. Ansættelse pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter. For yderligere oplysninger kontakt museumsdirektør Sidsel Maria Søndergaard, sms@gentofte.dk, 39 98 57 92.

Se den fulde stillingsopslag under Nyheder.


JOB I LØNTILSKUD

Øregaard Museum tilbyder løbende offentligt job i løntilskud for en cand.mag. eller mag.art. i kunsthistorie eller et lignende museumsrelevant fag.

Ansvarsområdet vil passe til relevante interesser og kvalifikationer på en måde, så både du og museet kan få et godt udbytte af forløbet. Øregaard Museum er et forholdsvis lille kunstmuseum, så der vil være rig mulighed for at arbejde med alle sider af museumsdrift.

Når stillingen er ledig, opslås den her på siden.
Stillingen er pt. besat.

For yderligere oplysninger kontakt direktør Sidsel Maria Søndergaard på tlf. +45 39 98 57 90 eller send en ansøgning til administrationen på oremus@gentofte.dk.

Ved fremsendelse af ansøgning accepteres det, at museet behandler og gemmer de indsendte oplysninger i til 3 måneder. Cpr-nummer må ikke fremgå af ansøgningen.