NYHEDSBREV

Øregaard Café

Husk – caféen holder åbent, når museet har udstillingsskift.

 

1. marts rykkede en ny forpagter ind i museets café, som ved samme lejlighed fik nyt koncept. Beliggenheden og udsigten er den samme, men menukortet er opgraderet med blandt andet rawfood-kager, acaibowls og friskpressede juicer. Der er også fokus på lækre teer og super kaffe. Der vil naturligvis være friskbagte croissanter, sunde sandwiches og salater – i weekenden serveres derudover en dejlig brunchtallerken.

 

Den nye forpagter, Tina Christensen, er uddannet ernæringsterapeut og med en lang karriere i servicebranchen, herunder senest 7 år i Sparta Atletik og Motion på Østerbro. Tina har rejst verden rundt og samlet mange spændende café-indtryk, som vil komme til udtryk i Øregaard Café. Indretningen bliver hyggelig og afslappet med mulighed for at nyde en avis, godt selskab, en Facebook-opdatering eller bare de dejlige omgivelser.

 

Alle museumsgæster, studerende, kaffeentusiaster og livsnydere er meget velkomne – og ønsker du også at arbejde, er der naturligvis gratis wifi. Sidst, men ikke mindst er der mulighed for take-away-kaffe til alle forbipasserende og hundeluftere i Øregaardsparken.

 

Mens caféen indrettes til den nye forpagter holdes der lukket. Vi glæder os til at byde velkommen til Tina Christensen, som slår dørene op for gæsterne for første gang den 3. marts 2017.