NYHEDSBREV

Øregaard Café

1. marts 2017 rykkede en ny forpagter ind i museets café, som ved samme lejlighed fik nyt koncept. Beliggenheden og udsigten er den samme, men menukortet er opgraderet med fokus på super kaffe og lækre kager af gode råvarer. Der vil naturligvis være friskbagte croissanter, sunde sandwich og salater – i weekenden serveres derudover en dejlig brunchtallerken.

 

Den nye forpagter, Tina Christensen, er uddannet ernæringsterapeut og med en lang karriere i servicebranchen, herunder senest 7 år i Sparta Atletik og Motion på Østerbro. Tina har rejst verden rundt og samlet mange spændende café-indtryk, som vil komme til udtryk i Øregaard Café. Indretningen bliver hyggelig og afslappet med mulighed for at nyde en avis, godt selskab, en Facebook-opdatering eller bare de dejlige omgivelser.

 

Alle museumsgæster, studerende, kaffeentusiaster og livsnydere er meget velkomne – og ønsker du også at arbejde, er der naturligvis gratis wifi. Sidst, men ikke mindst er der mulighed for take-away-kaffe til alle forbipasserende og hundeluftere i Øregaardsparken.