NYHEDSBREV

Organisation

Øregaard Museum er en selvejende institution, der modtager et årligt driftstilskud fra Gentofte Kommune på godt 2,5 mill. kr. Museets bestyrelse består af 5-7 medlemmer. 3 udpeges af  Øregaard Museums Venner, 2 af Gentofte Kommune, mens op til 2 medlemmer kan udpeges af bestyrelsen ved selvsupplering.

 

ANSATTE

Sidsel Maria Søndergaard Museumsdirektør, mag. art., sms(at)gentofte.dk

Jesper S. B. Kloster Museumsinspektør jsbk(at)gentofte.dk

Birgitte Vase Agersnap Museumsinspektør bvg(at)gentofte.dk

 

 

Omvisere/ kunstformidlere 

Merete Mørup, cand.mag.

Ida Leisner, cand.mag.

 

Butiks- og museumsassistenter

Else Hansen, Ulla Lyngskov, Ida Munk Ørstrøm, Filippa Sørensen, Teddy Josephsen, Siri Sørensen, Lukas Bjørnvad, Anna McLean.

 

 


LEDIGE STILLINGER

 

Museumsinspektør til Øregaard Museum

Øregaard Museums ene museumsinspektør har fået nyt job med forskningsindhold. Derfor søger vi en kunsthistoriker, der kan indgå i forberedelserne af museets 100-års jubilæum i 2021 og tilrettelæggelsen af kommende udstillinger og formidlingsaktiviteter. Stillingen er en 2-årig projektansættelse på 30 timer ugentligt og med mulighed for forlængelse. Ansøgningsfrist: 31. juli kl.10. Ansøgning inkl. bilag (bilag på max 2 MB) sendes til sms@gentofte.dk, stilet til museumsdirektør Sidsel Maria Søndergaard.

 

Læs hele stillingsopslaget Museumsinspektør til Øregaard Museum.

 

 

Job i løntilskud

Øregaard Museum tilbyder løbende offentligt job i løntilskud for en cand.mag. eller mag.art. i kunsthistorie eller et lignende museumsrelevant fag. Ansvarsområdet vil passe til relevante interesser og kvalifikationer på en måde, så både du og museet kan få et godt udbytte af forløbet. Øregaard Museum er et forholdsvis lille kunstmuseum, så der vil være rig mulighed for at arbejde med alle sider af museumsdrift.

Når stillingen er ledig, opslås den her på siden.
Stillingen er pt. besat.

 

For yderligere oplysinger kontakt direktør Sidsel Maria Søndergaard på telefon 39 98 57 90 eller send en ansøgning til museet på oremus@gentofte.dk ved insendelse af en ansøgning accepteres det, at museet behandler og gemmer de indsendte oplysninger i o til 3 måneder. Cpr-nummer må ikke fremgå af ansøgningen.